Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, se vaccinează anti COVID: Poate voi fi un exemplu pentru ceilalţi botoşăneni …

Preşedintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a anunțat că se va vaccina anti-COVID la sfârșitul acestei săptămâni,  în cadrul maratonului ”Un vaccin, o vizită la muzeu”.  Federovici a declarat că nu s-a imunizat până acum, pentru a lăsa loc persoanelor care fac parte din grupele de risc.

Nu m-am vaccinat până în acest moment, dar o voi face în cadrul acestei acţiuni. Mi s-a părut normal ca primii care au acces la vaccinare să fie persoanele care fac parte din grupele de risc. Acum, când practic adresabilitatea este mai scăzută în centrele de vaccinare, mă voi vaccina şi eu şi poate voi fi un exemplu pentru ceilalţi botoşăneni şi vor înţelege că doar vaccinul ne poate scăpa de aceste restricţii impuse de pandemie„, a afirmat Doina Federovici.

Aceasta a menționat totodată că dacă se va impune, Consiliul Județean va mai organiza un maraton de vaccinare și în noaptea muzeelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *