FOTO Un bărbat de 62 de ani, beat criţă la volanul unui autoturism. Mirosea puternic a băutură

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, deşi era într-o stare avansată de ebrietate.

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit, marţi, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Sinăuţi, un autoturism înmatriculat în România.

Poliţiştii de frontieră au procedat la legitimarea persoanei şi au constatat faptul că la volanul mijlocului de transport era un cetăţean român în vârstă de 62 ani, cu domiciliul pe raza județului Suceava.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au observat că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul Poliției Dorohoi în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Dorohoi în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com