FOTO & VIDEO! Durere de nedescris: Iulian Cojocaru, fiul patronilor de la Popas Cucorăni, condus pe ultimul drum. Oameni de afaceri, artiști și șefi de instituții și-au luat rămas bun

Sute de prieteni si cunoscuți l-au condus, marți, pe ultimul drum pe Iulian Cojocaru, tanarul artist de 28 ani, mort în urma unui accident de mașină.

Trupul neînsufletit a fost depus la Biserica ”Sf.Ilie” din Dealu Mare din Dorohoi, acolo unde au venit să-i aducă un ultim omagiu numeroși oameni de afaceri din Botoșani, printre care Tonino și Anca Boldea, patronul Spicul Dorohoi, Viorel Surugiu, directorul Rapsozii Botoșanilor, cântărețul Dan Doboș, șefi de instituții publice. Fostul șef al Poliției Rutiere, Dumitru Zmău, fostul șef al IPJ, Constantin Cucoreanu, Corneliu Furtună, au mai fost prezenți la înmormântare. Slujba a fost oficiată de un sobor format din 11 preoți din Protopopiatul Dorohoi.

Fiul patronilor de la cel mai mare și mai popular restaurant din Botoșani, „Popas Cucorăni”, a decedat, duminică dimineață, într-un accident rutier produs pe raza localității Cervicești. Iulian Cojocaru, care avea doar 28 de ani și care era un cunoscut saxofonist, se întorcea de la Dorohoi, iar într-o curbă ușoară la dreapta mașina acestuia a ieșit de pe carosabil, a intrat într-o curte, unde a lovit o dală de beton și s-a răsturnat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *