Câtă durere! Alex, adolescentul din Botoșani, care s-a stins din viață, este plâns de rude, prieteni și colegi. „ O minune de copil”

Alexandru Borcea, de la Colegiul Național „Grigore Ghica” din Dorohoi, care a fost găsit mort în casă, este plâns de comunitatea din Hilișeu Cloșca și nu numai. Rude, colegi, prieteni au transmis mesaje de regret pe rețelele de socializare când au aflat vestea morții sale.

În vârstă de 15 ani, Alex a fost duminică să joace fotbal, iar acasă i s-a făcut rău. Din păcate cadrele medicale chemate la locul respectiv nu au mai putut face nimic pentru el.

A fost ieri (n.r. duminică) și a jucat fotbal și a făcut prea mult efort. Dar nu știm încă nimic sigur, e la IML”, ne-a spus o cunoștință a acestuia.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Pe 25 septembrie, Alex ar fi împlinit 16 ani.

Iată câteva dintre mesajele transmise de apropiați:

  • Când auzim că Dumnezeu ia prea repede oamenii cei mai buni si dragi de lângă noi,să realizăm că da,este foarte adevărat!Dumnezeu sa-l aibă in pază si sa il ducă in cel mai minunat loc,atât de minunat precum a fost și el.O minune de copil,asa il voi descrie si il voi ține in sufletul meu pe vecie.Dumnezeu să te ierte Alex
  • Dumnezeu să-l ierte, prea repede te-ai dus trandafir de băiat
  • Drum lin înger de copil!
  • Of ,Doamne ce veste cumplită! Dumnezeu să-l ierte ! Condoleanțe familiei ,prietenilor și putere multă să poată trece de această grea pierdere
  • Lumină şi odihnă veşnică Alex ! Dacă ai putea vedea câți colegi şi prieteni te plâng…mame..bunici…pentru că sufletul tău bun a adunat prietenie,respect ,tot ce a fost mai frumos! Condoleanțe familiei îndurerate şi tuturor celor care l-au prețuit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *