Locuri de muncă în sistemul bugetar din Botoșani. Ce instituții publice angajează!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani au scos la concurs posturi vacante. Primăria Comunei Coşula, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după cum urmează: expert măsuri suport îngrijitori informali; expert informare și conștientizare îmbătrânire. Vezi aici condițiile!

Liceul Tehnologic „Elie Radu“, Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, vacante, de îngrijitor. Vezi aici condițiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din Săveni, județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de infirmieră debutantă (2 posturi). Vezi aici conditiile!

Școala Profesională Specială „Sf. Stelian” din Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar, studii superioare. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor necalificat, la Serviciul Baze Sportive și Agrement. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor baze sportive, la Serviciul Baze Sportive și Agrement. Vezi aici conditiile!

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: economist, grad I; referent de specialitate, grad I; restaurator SSD, grad I. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist IA. Vezi aici conditiile!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *