O clinică oftalmologică cu tradiție, în centru orașului

Fiind o clinică cu tradiție și experiență vastă în domeniu, Medoptic oferă consultații oftalmologice, intervenții chirurgicale complexe, tratamente cu laser și investigații. Echipa din cadrul clinicii pune un accent deosebit pe confortul, siguranța și sănătatea pacientului.

Mai mult decât atât, din dorința de a oferi servicii de încredere și de calitate, personalul este bine pregătit, iar aparatura este performantă și de ultimă generație.

Echipa din cadrul clinicii vine în întâmpinarea publicului larg cu o gamă diversă de rame pentru femei, copii și bărbați, acestea fiind de o calitate înaltă, de la diferite branduri precum: Versace, Ray-Ban, Vogue, Police, Guess, Dolce&Gabbana și așa mai departe.

Dacă discutăm despre lentilele Medoptic, acestea oferă garanția unora dintre cei mai importanți producători precum Ital – Lenti, Zeiss, Hoya, Rodenstock și mulți alții.

Având o experiență de aproximativ 18 ani pe piață, specialiștii Medoptic oferă consiliere pacienților în ceea ce privește alegerea unora dintre cele mai bune soluții pentru corectarea și redobândirea vederii.

Medoptic Botoșani face parte dintr-un lanț de 3 clinici oftalmologice care vă oferă:

  • investigații oftalmologice pentru a diagnostica anumite boli, cât și pentru evaluări pre și post operatorii;
  • consultații efectuate cu echipamente de ultimă generație;
  • optică medicală;
  • chirurgie refractivă și operații de cataractă;
  • ortokeratologie;
  • tratamentul ambliopiei (ochiului leneș);
  • tratamente cu laser.

Nou la Medoptic!

Clinica Medoptic din Botoșani dispune de tehnologie de ultimă generație în ceea ce privește evaluarea sănătății oculare – tomografia în coerență optică.

Tomografia oculară ajută la stabilirea unui diagnostic complet și corect pentru diferite afecțiuni oftalmologice, precum și la monitorizarea lor.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite sau pentru o problemă oftalmologică, echipa din cadrul clinicii Medoptic poate fi contactată la numărul 0331.404.039, la adresa [email protected] sau pentru programări accesați www.medoptic.ro.

Adresa: strada Unirii Nr. 8, Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *