FOTO & VIDEO Accident cu șase răniți produs de un șofer de 19 ani din Botoșani

Un accident cu șase răniți produs de Ionuț Huțu, un șofer de 19 ani, din Mihălășeni, județul Botoșani, a avut loc duminică seară, în localitatea Grănicești din județul Suceava. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 – E 85 în comuna Grănicești, la intersecţia cu un drum local, un tânăr de 19 ani din judeţul Botoşani a intenționat să vireze stânga intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 27 de ani din comuna Dumbrăveni.

Din accident a rezultat rănirea celor doi conducători auto, a unui bărbat de 27 de ani din comuna Dumbrăveni, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani din aceeaşi localitate şi a trei persoane din comuna Grăniceşti, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 19 ani, care au fost tranportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *