FOTO! 15 autovehicule de transport marfă și transport persoane, parcate neregulamentar pe mai multe străzi din municipiul Botoșani, blocate de polițiștii locali

Mai multe mijloace de transport marfă și transport persoane au fost blocate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au fost depistate că erau parcate neregulamentar pe mai multe străzi din municipiul Botoșani.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţia pe Drumurile Publice, au desfăşurat, în noaptea de 22 spre 23 mai, o acțiune în vederea depistării, sancționării şi descurajarea conducătorilor auto, care parchează pe timpul nopţii mijloacele de transport marfă și bunuri, dar și cele de transport persoane, în alte locuri decât cele special amenajate, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Botoșani. Potrivit sursei citate, acţiunea s-a finalizat cu blocarea unui număr de 15 autovehicule în zona Piaţa mare a municipiului Botoşani, strada Ion Pillat, Calea Naţională și strada Poştei.

În continuare vom desfăşura acţiuni, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă legislaţia în vigoare”, se mai precizează în informarea Poliției Locale Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *