VIDEO Accident cu doi morți după un live pe Facebook. „Las-o mai uşor… mă omori”

Doi tineri de 22 de ani şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs în localitatea Medgidia, judeţul Constanţa. Chiar înainte de impact, unul dintre ei a transmis câteva imagini, în direct, pe Facebook. Ibram Relu şi Serhan Reis, ambii în vârstă de 22 de ani, au murit noaptea trecută într-un accident rutier produs pe bulevardul independenţei din oraşul Medgidia. La ora 3.00, salvatorii au fost anunţaţi de producerea accidentului. La faţa locului, echipajele SMURD şi SAJ – serviciul de Ambulanţă Judeţean au găsit două victime încarcerate. După scoaterea lor din maşina contorsionată în jurul unui copac, medicii au constatat decesul, scrie Adevarul.ro.

Conform primelor informaţii, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci. La volan se afla Ibram, tănărul era căsătorit şi avea doi copii, iar pasager era Serhan. Acesta din urmă a intrat în direct pe Facebook în timp ce şoferul conducea cu mare viteză prin oraş.

Las-o mai uşor…mă omori”, spune pasagerul. Serhan îl asigură pe şofer că „ştie ce poate maşina” şi că nu este cazul ca acesta să şi demonstreze. Sunt ultimele imagini cu tânărul în viaţă. Conform martorilor, în momentul impactului, maşina circula cu o viteză de 150 de km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *