Incredibil! A furat tot ce a prins în cale, de la doze cu bere la biciclete! Hoțul din Botoșani, arestat preventiv

Un tânăr din Botoșani a fost arestat preventiv pentru mai multe furturi pe care le-ar fi comis în ultima lună pe raza municipiului Botoșani. Magistrații Judecătoriei Botoșani au emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui Eusebio- Laurian Ș. pentru furt calificat și tentativă de furt.

În noaptea de 16 spre 17 mai, în jurul orei 4.00, el a pătruns pe terasa Tea Time de lângă Maternitate și, după ce a spart vitrina unui frigider ce aparține reprezentanței Coca-Cola, a luat un număr de 14 sticle de bere marca Moretti de 0,5 l, valoarea prejudiciului fiind de 350 lei, din care 70 lei reprezintă contravaloarea sticlelor de bere sustrase, iar diferenţa contravaloarea geamului spart

Pe 6 mai, la ora 5.20, acesta a forțat ușa de acces și a intrat în incinta societății comerciale Cofetăria Parc SRL din municipiul Botoșani, de unde a sustras trei sticle cu băuturi alcoolice, dintre care două de votcă și una de whisky.

Totodată, pe 27 aprilie, în jurul orelor 19:50, pe timp de zi, a sustras o bicicletă marca Indur cu cadru de culoare neagră, în valoare de 1000 lei, ce se afla neasigurată în fața unui blocul de pe strada Teodor Calimachi, nr. 5.

Același individ a sustras, pe 2 aprilie, în jurul orelor 16:45, din curtea unei locuințede pe strada M. Kogălniceanu, nr. 7 A, două biciclete de adulți neasigurate, prejudiciul creat fiind de 550 lei.

Botoșăneanul a mai încercat să fure, în noaptea de 10 spre 11 mai, în jurul orelor 03:00, bunuri dintr-o bucătărie de vară a unei case de pe strada Ion Pillat, nr. 15, activitatea infracţională fiind întreruptă înainte de a fi sustras ceva.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *