Firma care a câștigat licitația pentru întreținerea drumurilor județene din Botoșani a fost înființată în 2020 și are un angajat

plombari, stiri, drumuri nationale, BotosaniFirma care a câștigat licitația pentru întreținerea drumurilor județene din Botoșani a fost înființată în 2020 și a avut, anul trecut, doar un angajat, potrivit datelor comunicate de Ministerul Finanțelor Publice.

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani, instituție care funcționează în subordinea Consiliului Județean, a încheiat cu societatea comercială Transasfalt Prod SRL Botoșani un acord cadru de lucrări de întreținere curentă pe timp de vară, 2021 – 2022 pe drumurile judeţene cu îmbrăcăminţi asfaltice.

Firma respectivă, care are ca obiect de activitate „Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor”, a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de doar 8.403 lei și acum a încheiat cu DJDP un contract pentru eecuția unor lucrări în valoare de 18,9 milioane de lei.

Transasfalt Prod SRL Botoșani a câștigat licitația în urma unei asocieri cu firma Autoprima Serv SRL Constanța.

 

S-a stabilit ce firme vor efectua lucările de întreținerea pe timp de vară a drumurilor județene. Federovici: În cel mai scurt timp, se va interveni pe drumurile care au nevoie de lucrări de întreținere

2 thoughts on “Firma care a câștigat licitația pentru întreținerea drumurilor județene din Botoșani a fost înființată în 2020 și are un angajat

  1. Cine va lucra de fapt? Cei de la Constanta nu vor putea deplasa 600 de km utilaje si personal iar cei din Botosani au un singur angajat. Daca se va lua un subantreprenor acesta va trebui sa imparta profitul cu antreprenorul general. Subantreprenorul se va simti indreptatit sa faca reduceri de costuri la materiale, la utilaje. Este o intrebare privind calitatea lucrarilor care se vor realiza.

  2. Cine va lucra de fapt? Cei de la Constanta nu vor putea deplasa 600 de km utilaje si personal iar cei din Botosani au un singur angajat. Daca se va lua un subantreprenor acesta va trebui sa imparta profitul cu antreprenorul general. Subantreprenorul se va simti indreptatit sa faca reduceri de costuri la materiale, la utilaje. Este o intrebare privind calitatea lucrarilor care se vor realiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *