Botoșăneanul acuzat că ar fi sechestrat o persoană într-un taxi rămâne în arest preventiv

Botoșăneanul Constantin Aursulesei, în vârstă de 27 de ani, care a bătut un tânăr de 26 de ani și l-a sechestrat într-un taxi va rămâne în arest preventiv. Tribunalul Botoșani a respins, vineri, contestația depusă de Aursulesei, care a fost arestat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie.

Agresorul a contestat decizia de miercuri a Judecătoriei Botoșani prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, însă magistrații Tribunalului Botoșani au menținut acea sentință.

Solutia pe scurt: Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Aursulesei Constantin, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Botoşani, împotriva încheierii nr. 25 din data de 19 mai 2021, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Botoşani în dosarul nr.4528/193/2021, pe care o menţine. Obligă contestatorul să plătească statului suma de 50 lei, reprezentând cheltuieli judiciare din contestaţie. Suma de 313 lei, reprezentând onorariu avocat oficiu pentru inculpat, se va achita Baroului Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 21 mai 2021.

 

Scene incredibile la Botoșani! Un tânăr a fost bătut și sechestrat într-un taxi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *