Superbet are un super bonus la pariurile online

De o bună perioadă de timp, noul super bonus al celor de la SuperBet a crescut semnificativ, de la 100, la 150% pentru bilete ce sunt “verzi” şi au minimum 25 de evenimente pariate, acest nou cod bonus Superbet acordându-se acum şi pentru bilete jucate online, atât pe website-ul cât şi pe aplicaţia agenţiei.

Bonusul creşte treptat, de la cel puţin 6 evenimente adăugate pe bilet

Acest super bonus vine ca şi o răsplată pentru pariorii care aleg să joace cât mai multe meciuri pe un bilet, iar valoarea va creşte odată cu fiecare meci adăugat pe biletul tău. Demonstrează acum cât de bine te pricepi la pariuri şi începe cu cel puţin şase evenimente, de aici bonusul fiind de 5%, în timp ce, odată ce vei urca în numărul de evenimente pariate, şi bonusul va creşte exponenţial.

Odată ajuns la numărul de 20 de meciuri pariate, se pare că ai ajuns şi la bonusul în valoare de100%, astfel că vei ajunge să ai un câştig dublu, decât ai fi avut în mod normal. Însă, dacă simti că este ziua ta norocoasă, poţi continua să pariezi până la 25 de evenimente, în acest caz bonusul crescând, la 150%.

Aşadar, bonusul începe să fie adăugat pe biletul tău de la cel puţin 6 evenimente jucate, atunci fiind în valoare de 5%,  crescând cu câte 5% pe fiecare eveniment pariat. În acest caz, la 20 de evenimente bonusul tău va fi de 100%, în timp ce la 25, acesta va fi de 150%.

Condiţiile de acordare a bonusului

Ca orice bonus, şi noul super bonus de la SuperBet are unele condiţii de acordare, fiind nişte condiţii de bun simţ, deloc greu de îndeplinit. Cea mai importantă condiţie este aceea de a paria cote de cel puţin 1.25, după care va trebui să îți adaptezi strategia la pariuri. Totodată, bonusul va începe să îţi fie acordat de la 6 evenimente jucate.

În cazul în care ai pariat pe un eveniment, iar acesta a fost anulat, îţi va fi acordată cota 1, în timp ce bonusul va continua să fie acordat pentr restul evenimentelor. O altă regulă importantă este aceea că meciurile tip “Super Extra”, ori “Super Cotă” nu vor fi luate în calcul pentru acest Super Bonus.

De altfel, trebuie să ştii şi că bonusul se acordă atât pe biletele simple cât şi pe biletele tip sistem. Pentru biletele tip sistem, bonusul va fi calculat pentru fiecare combinaţie.

Aşadar, noul bonus acordat de SuperBet pentru clienţii săi din domeniul online este binevenit, deoarece îţi poate chiar dubla câştigul, în cazul în care vei paria 20 de evenimente, iar toate vor fi câştigătoare. Totodată, nu este deloc greu de ajuns acolo, ţinând cont că vei fi nevoit să joci cote de cel puţin 1.25.

Iar, pentru a-ţi spori interesul despre acest nou super bonus, îţi spunem că deja există fericiţi câştigători, câştigători ce au reuşit să realizeze astfel de bilete cu 20 de evenimente, sau chiar 25.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *