Cum să alegi un aspirator Karcher

Achiziționarea unui aspirator este un angajament mare și pe termen lung. Există multe considerații de care trebuie să ții cont înainte de a cumpăra un aspirator.

În întreaga lume, oamenii petrec în jur de 3 ore și 20 de minute curățându-și casa în fiecare săptămână – potrivit unui studiu privind comportamentul global de curățare efectuat pentru Karcher. Pentru aceasta sunt utilizate multe dispozitive de curățat sau articole de uz casnic.

Karcher, o companie germană de familie, care operează în întreaga lume, este cunoscută pentru aspiratoarele sale. Poți găsi cu ușurință un aspirator care se potrivește oricărei cerințe de curățare din gama largă de selecții de aspiratoare pe care le are de oferit.

Nu contează dacă ai un spațiu de locuit sau de depozitare mare sau mic, dacă ești singur sau o familie sau dacă vrei un aspirator care vine cu sau fără pungă de filtrare, la Karcher poți găsi aspiratorul care satisface perfect nevoile tale și va asigura o atmosferă de wellness.

Caracteristici ale unui aspirator Karcher de luat în considerare

Nu cumpăra niciodată impulsiv atunci când vine vorba de căutarea celui mai bun aspirator pentru casă. Obținerea celui mai potrivit aspirator care se potrivește nevoilor tale de curățare este vitală, deoarece un instrument potrivit nu numai că poate economisi efort, ci poate economisi și timp. Ca un ghid general, iată cinci elemente esențiale pe care să le iei în considerare înainte de a plăti un aspirator.

  1. Verifică caracteristicile

Caracteristici precum:

(a) puterea de aspirație

(b) lungimea cablului

(c) greutatea

(d) tipul bateriei

sunt esențiale la un aspirator pentru a asigura o experiență pozitivă pentru utilizator.

În primul rând, află care sunt tipurile de sarcini de curățare din gospodăria ta pentru a te ajuta să identifici cel mai bun aspirator pentru casa ta.

De exemplu, dacă te muți într-o gospodărie recent renovată, îți recomandăm să cauți un aspirator Karcher pe eMag cu o putere mare de aspirație pentru a aspira atât murdăria fină, cât și cea grosieră de renovare.

Dacă ai un tavan înalt care acumulează cu ușurință praf și pânze de păianjen, îți recomandăm să cauți un aspirator Karcher care are lungimea cablului mare, până la înălțimea tavanului.

Neaparat ușor, pentru a curăța tavanul fără a pune prea multă presiune pe brațele tale si fară fir cu baterii reîncărcabile, dacă ai puține prize electrice între camere.

  1. Accesorii disponibile

Accesoriile sunt utile pentru a curăța diferite suprafețe și zone fără a fi nevoie să cheltui o sumă semnificativă de bani pe un alt aspirator pentru un anumit scop. Cumpără un aspirator care poate curăța diferite zone ale casei tale doar prin atașarea unui accesoriu extern la acesta.

  1. Filtrare HEPA

Tehnologia HEPA filtrează polenul alergenic, sporii fungici, bacteriile și excrementele de acarieni, lăsându-ți casa curată și ferită de substanțe dăunătoare!

  1. Depozitare

Cel mai bine ar fi să iei în considerare și dimensiunea și greutatea aspiratorului pe care îl cumperi, astfel încât să poată fi depozitat cu ușurință în debara.

De exemplu, dacă locuiești într-o garsonieră, ar trebui să cumperi un aspirator Karcher cu un design compact pentru depozitare ușoară.

Tipuri de aspirator Karcher

  1. Aspirator Karcher fără fir

Bateriile litiu-ion de înaltă performanță înlocuiesc cu încredere necesitatea unei prize, generând libertate de mișcare fără fir. Așadar, dacă ai nevoie de mobilitate, un aspirator Karcher fără fir este potrivit pentru tine.

  1. Aspirator Karcher portabil

Un aspirator mic, cu performanță excelentă: această categorie de aspiratoare este perfectă pentru gospodăriile mici, cu spațiu de depozitare limitat, care nu doresc să compromită performanțele excelente de curățare.

  1. Aspirator Karcher fără sac

Tehnologie multi-ciclon în loc de sac de aspirator: aspiratorul ideal pentru cei care nu doresc să cumpere și să schimbe sacii de filtrare.

  1. Aspirator Karcher cu sac

Aspiratoarele cu saci asigură curățenia rapidă în întreaga casă și dispun de un sistem de filtrare igienică.

  1. Aspirator Karcher cu filtru de apă

Lasă persoanele alergice să respire profund: aspiratorul Karcher cu tehnologie inovatoare de filtrare a apei, pentru podele curate și aer proaspăt în același timp.

Aspirator Karcher umed sau uscat

Aspiratoarele umede / uscate și uscate Kärcher oferă soluții optime pentru industrie, comerț, industria auto, antreprenori de servicii de construcții și meserii. Aceste aspiratoare sunt impresionante prin calitatea înaltă și durata de viață lungă, ingineria inovatoare a filtrelor și confortul extraordinar de funcționare.

Indispensabile: aspiratoarele umede și uscate aspiră fără efort toate tipurile de murdărie. Indiferent dacă este uscat, umed sau lichid: un aspirator Karcher aspiră totul. Aceasta înseamnă că poți utiliza aspiratorul pur și simplu ca un aspirator umed sau doar ca un aspirator uscat.

Compacte și cu zgomot redus: Micele aspiratoare mobile Karcher sunt special concepute pentru a satisface cerințele clienților profesioniști. Karcher oferă soluții optime în domeniul aspiratoarelor uscate, al aspiratoarelor verticale de tip perie, al aspiratoarelor uscate cu baterii și al măturilor electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *