Apelul disperat al unei mămici din Botoșani: „Bebelușul meu moare și eu nu am niciun ajutor să îl duc la spital”

O mămică din județul Botoșani trece prin niște momente dramatice, cum numai o mamă poate înțelege. Copilașul său de doar trei luni, Liviu Sebastian, are probleme la inimă încă de la naștere, iar aceasta a tot umblat cu el prin spitale în speranța că se va face bine. De la Botoșani a fost trimisă la Iași, iar acolo i-a dat un tratament și a venit acasă. Acum, aceasta trebuie să meargă din nou la control cu bebelușul, dar nu are bani nici măcar pentru biletul de autobuz.

„Mi-au spus că copilul meu ar putea muri dacă nu e tratat. Eu nu am asigurare și niciun venit de nicăieri. Părinții mei nu mă pot ajuta pentru că… nu se pot ajuta nici pe ei. Nici fratele meu nu are cum să mă ajute. Eu sunt din Suharău, dar stau la Podriga- Drăgușeni pentru că un amic de-al meu s-a oferit să mă țină o perioadă, fiindu-i milă de situația mea și de copilul meu. Mă lasă să stau la el ca să nu ajung în stradă, dar nu mă poate susține și financiar”, ne-a spus cu lacrimi în ochi Georgiana Cristina Gavriliu.

Tânăra mămică s-a gândit mult înainte de a ne scrie povestea sa. S-a gândit că poate sunt cazuri mai grave care merită ajutate, apoi i-a fost și rușine, dar când și-a dat seama că doar așa își mai poate salva copilul, a decis să ceară ajutor.

Nici nu știu cum să vă zic. Îmi este și frica și rușine, dar copilașul meu are un fel de găurele la inimă. Aș avea nevoie pentru început de 300 de euro ca să-l opereze și să-l salvez, dar nu am de unde scoate acești bani. Rugămintea mea este către toți cei care mă pot ajuta. Vreau să îmi văd copilul sănătos”, este mesajul tinerei mămici.

Georgiana ar fi apelat la tatăl copilului, dar acesta s-a făcut nevăzut când a aflat că este însărcinată și nu mai reușește să dea de el. Cei care vor să o ajute, o pot suna la numărul de telefon: 0753823936.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *