FOTO Un bărbat a furat 170.000 de euro din casa unei femei, i-a îngropat în curtea casei și a plecat în străinătate. Vezi ce a urmat!

Un bărbat a furat 170.000 de euro din casa unei femei și i-a îngropat în curtea unei case și într-o anexă. Polițiștii timișoreni au găsit banii și au constatat că principalul suspect nu mai este în țară.

La data de 14 mai a.c., polițiștii lugojeni au fost sesizați de o femeie, de 38 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 30 de ani, i-ar fi sustras 170.000 de euro, dintr-un dulap aflat în locuința personală. La data de 19 mai a.c, polițiștii au stabilit că exista posibilitatea ca suma de bani sustrasă să fie ascunsă în două locații din comuna Boldur, județul Timiș.

Astfel, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, polițiștii din Lugoj au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Boldur.

În urma perchezițiilor, au fost descoperiți 110.300 de euro. La o locație au fost găsiți 20.000 de euro, îngropați în curtea casei, iar, la a doua locație, au fost găsiți 90.300 de euro, îngropați într-o anexă.

Din cercetări a reieșit că bărbatul de 30 de ani se află, în prezent, în afara țării, cercetările fiind continuate pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului și tragerea la răspundere penală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com