Judecătoare moartă la 49 de ani. Joi va fi înmormântată

Judecătoarea Alice Caşcaval a decedat la începutul acestei săptămâni la Mănăstirea Petru Vodă, din judeţul Neamţ. Ea avea doar 49 de ani.

Alice Caşcaval se lupta de circa doi ani cu un cancer agresiv. Judecătoarea a fost căsătorită de două ori era una dintre cei mai apreciaţi magistraţi de la secţia civilă a Tribunalul Iaşi. Şi-a început cariera în anul 1998, la Judecătoria Brăila, unde a activat timp de doi ani. Ulterior a fost transferată la Tribunalul Iaşi. Slujba de înmormântare va avea loc mâine, de la ora 11:00, înhumarea urmând a fi în Cimitirul „Sfinţii Petru şi Pavel”, din Iaşi, scrie Ziarul de Iasi.

“Colectivul Tribunalului Iaşi îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă, după o grea şi îndelungată suferinţă, a doamnei judecător CAŞCAVAL ALICE – MIHAELA (fostă Chirilă, fostă Bejenariu). Pentru anii în care a fost alături de noi, împărţind din optimismul şi bucuria de a trăi, noi, colegii, îi aducem un ultim omagiu. Odihneşte-te în pace, colegă dragă ! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească!”, au transmis colegii fostei judecătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *