Primarul municipiului Botoșani, despre Spitalul de boli cronice şi îngrijiri paliative: Eu termin utilitățile și spitalul nu va fi gata

Doar o firmă s-a înscris la licitația privind lucrările de racordarea la utilităţi a Spitalului de boli cronice şi îngrijiri paliative, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Potrivit sursei citate, este vorba de Instal Con, a cărei ofertă este în evaluare.

Nu am semnat încă contractul de lucrări. Îl vom semna după ce se evaluează oferta și dacă această ofertă corespunde tehnic și financiar”,a precizat Cosmin Andrei. Edilul susține că, chiar dacă vor fi realizate lucrările la utilități, spitalul nu va fi dat în folosință prea curând, întrucât mai sunt lucrări pe care trebuie să le facă constructorul.

Spitalul nu este gata. Acolo mai sunt lucrări consistente pe care trebuie să le facă constructorul. Avem dispoziție prin care Compania Națională de Investiții spune ce să mai facă constructorul. Ei mai au treabă acolo. Dacă ar fi fost gata lucrările, s-ar fi convocat comisia de recepție. Eu termin utilitățile și spitalul nu va fi gata: asta este părerea mea. Dar o să vedem”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *