Champions League Handbal Feminin! Cine va câștiga marele titlu?

Liga Campionilor la handbal feminin se apropie de final, iar ultimele patru echipe ramase in cursa pentru marele titlu se vor confrunta pe 28 mai 2021 in semifinala, ca mai apoi, pe data de 30.05, de la ora 19:00, sa fie discutata finala. In competitia de handbal feminin a fost prezenta si Romania, reprezentata prin cele doua echipe: CSM Bucuresti si SCM Ramnicu Valcea, insa doar CSM Bucuresti a ajuns pana in optimile de finala, pierzand in meciul cu ȚSKA Moscova. 

 

Oare cine va castiga marele titlu?

La inceputul campionatului au fost 16 echipe feminine de handbal, iar dintre acestea doar patru au ajuns in semifinala:

  • Győr F (Ungaria);
  • Brest Bretagne F (Franta);
  • Kristiansand F (Norvegia);
  • ȚSKA Moscova F (Rusia).

In sezoanele 2017 si 2018, CSM Bucuresti a ajuns pana in semifinala si se lupta pentru castigarea titlului care le-a facut pe „tigroaice” campioane in 2016, insa suporterii au ramas dezamagiti de parcursul acestora. 

In acest an, in semifinala se vor confrunta Gyori Audi Eto Kc cu Brest Bretagne, care au facut parte din grupa B, iar din grupa A, Vipers Kristiansand cu ȚSKA Moscova. Conform statisticilor actuale, Győr are o sansa foarte buna de a invinge echipa frantuzoaicelor. De asemenea, specialistii se asteapta ca norvegiencele sa castige detasat in fata rusoaicelor si sa ajunga in finala, impreuna cu unguroaicele de la Győr.

In acest moment, conform pronosticurilor, cea mai mare sansa de castig o are Gyori, fiind favorita la titlu, cu o cota de 1.65, dupa oferta Sportingbet.ro. De asemenea, echipa este si castigatoarea ultimelor doua editii ale Campionatului. La polul opus se afla echipa ȚSKA Moscova, cu o cota de 9.00. Bretagne si Kristiansand sunt la o diferenta foarte mica, avand o cota de 4.50, respectiv, 5.50. Cu toate acestea, oricine pune un pariu la handbal trebuie sa urmareasca in permanenta cotele, caci acestea se pot schimba in functie de parcursul echipelor in continuarea campionatului. 

Daca esti pasionat de acest sport, ai cu siguranta anumite banuieli despre cine ar putea castiga campionatul, insa cel mai bine este sa te informezi din timp. Urmareste desfasurarea meciurilor si pronosticurile care se acualizeaza in functie de acestea. Previziunile si informatiile sunt plasate in conformitate cu istoricul si parcursul echipei si al jucatorilor.

Lista meciurilor se actualizeaza zilnic, iar la unele dintre ele poti urmari live modificarea scorului, avand sansa de a paria chiar in direct. 

Asadar, daca vrei sa pariezi responsabil, nu uita sa tii cont de cotele meciurilor si sa urmaresti constant statusurile acestora, pentru ca ele sunt actualizate in functie de desfasurarea competitiei.

 

Sursa foto: Shutterstock.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *