Vezi de la ce a pornit incendiul de la garsoniera din Parcul Tineretului!

Pompierii au stabilit cauza incendiului care s-a produs, luni seară, în Parcul Tineretului. Potrivit ISU Botoșani, garsoniera a luat foc de la o țigară lăsată aprinsă. A ars un pat, iar din cauza temperaturii mari, s-au degradat un televizor, un geam termopan și tavanul.

Vă reamintim că un incendiu a izbucnit, luni seară, la o garsonieră de la etajul IV dintr-un bloc din Parcul Tineretului din municipiul Botoșani. La fata locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospeciala cu apa și spuma, autoplatforma de lucru la înălțime, ambulanta de terapie intensiva mobila SMURD, o ambulanta SMURD si o ambulanta aparținând Serviciului Județean de Ambulanta Botoşani.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau bunurile dintr-o camera a unei garsoniere, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuința. 28 persoane dintre care zece copii s-au autoevacuat, pana la sosirea forțelor de intervenție. Incendiul este lichidat.

Proprietarul garsonierei, in vârstă de 51 ani, a fost scos de vecini si transportat transportat la spital pentru evaluarea stării de sănătate. O alta femeie a suferit un atac de panica, a primit îngrijiri medicale la fata locului, dar a refuzat transportul la spital.

FOTO Incendiu într-un bloc din Parcul Tineretului! Zeci de persoane, printre care și copii, au fugit din calea focului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *