FOTO Desfășurare impresionantă de forțe în apropierea unei zone de agrement din Botoșani! Poliția, pompierii și Garda de Mediu, în alertă din cauza unui lichid suspect

O desfășurare impresionantă de forțe a avut loc, luni seară, la ieșire din municipiul Botoșani, în apropierea zonei de agrement Cornișa. Mai multe echipaje de poliție, pompieri, dar și de la Garda de Mediu au ajuns la fața locului după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat că la containerele de gunoi din zona respectivă se află un lichid suspect.

Autoritățile au încercuit zona și au așteptat echipele de la Urban Serv să ridice bidoanele cu lichid colorat. Urmează ca din acestea să fie prelevate probe pentru a stabili dacă sunt substanțe periculoase sau nu.

 

2 thoughts on “FOTO Desfășurare impresionantă de forțe în apropierea unei zone de agrement din Botoșani! Poliția, pompierii și Garda de Mediu, în alertă din cauza unui lichid suspect

  1. Bună ziua. Numele meu este Ionuț Arnăutu și sunt cel care a anunțat autoritățile în această situație.
    Într-adevăr aceștia au acționat prompt și au acționat pe măsura pericolului.
    Însă am putea afla ce a fost totuși în acele recipiente, veți reveni cu detalii în această privință?
    Va mulțumesc.

    1. Buna ziua! Continutul a fost catalogat ca fiind deseu periculos si a fost distrus de cei de la Urban Serv. Nu s-au mai facut testari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *