De la RINO Rent a Car poți închiria o mașină în Cluj, la orice oră

Vara se apropie și la fel de repede se apropie și concediul mult așteptat. Pentru că un concediu trebuie să fie presărat cu momente de relaxare, de liniște și refacere a forțelor, deseori drumul cu propria mașină până la destinație este destul de obositor. Dacă toată vacanța începe cu acest pas, totul poate fi ruinat. Pe deasupra, la drum lung copiii nu au răbdare, căldura prea mare poate fi un factor deranjant, iar lista poate continua.

Toate acestea sunt rețeta care duce direct la eșecul unei vacanțe, care de altfel ar trebui să aibă un cu totul alt scop. Pentru a evita situații de acest gen, RINO Rent a Car este alături de clienți și dispune de o gamă variată de mașini, atât de lux, cât și low budget, pe care le oferă spre închiriere.

 

Serviciile RINO

 

Pentru ca toate aceste probleme să fie de domeniul trecutului, varianta potrivită ar fi ca persoanele care călătoresc în Cluj Napoca sau Târgu Mureș să lase mașinile acasă. Zborul cu avionul nu mai este atât de costisitor, ci a devenit accesibil pentru mai multe persoane, deci este o variantă de luat în calcul. În acest caz, pentru ca perioada de relaxare să nu implice transportul în comun, cei interesați pot închiria o mașină.

Din acest centru de închirieri puteți opta chiar și pentru varianta de a primi mașina direct la aeroport. Serviciile de car rental Cluj sunt accesibile pentru oricine, chiar și de persoanele care vin din afara țării. Iar predarea va fi una flexibilă, fix în același loc de unde ați preluat-o sau de pe raza orașului Cluj. Varianta aleasă nu va presupune vreo taxă în plus.

Echipa este formată din oameni profesioniști care cunosc atât limba română, cât și maghiara, engleza și germana. În acest sens nu vor fi probleme la nivel conversațional între agent și client.

 

Mașinile disponibile la RINO

 

Sunt multe detalii importante după care un potențial client se ghidează în vederea alegerii unei mașini pentru închiriere, indiferent de cât de multe zile dispune de aceasta. Un prim aspect ar fi curiozitatea de a vedea cat costa sa inchiriezi o masina și al doilea ar fi ce marcă de mașină să aleagă.

Aceste aspecte țin strict de preferințele clientului. Pentru cei care își doresc să beneficieze de o anumită mașină, trebuie doar să o selecteze din listă, în funcție de cele disponibile. Fiecare client poate dispune și de elemente auxiliare precum scaun de copil, GPS sau lanțuri de zăpadă.

Toate acestea presupun anumite costuri suplimentare. Totuși, cu cât clientul prelungește timpul de închiriere, cu atât costul închirierii pe zi scade. Seriozitate, servicii calitative și promptitudine – acestea sunt trei dintre elementele care definesc echipa RINO. Mașinile arată impecabil când ajung la clienți și sunt atent verificate inainte să fie predate, astfel încât siguranța este prioritară.

La orice oră din zi sau din noapte clienții pot contacta echipa dacă au nevoie de o mașină. Primesc consultanță în vederea alegerii vehiculului potrivit nevoilor sale și raportat la bugetul disponibil. Este un mod simplu prin care oricine poate beneficia de aceste servicii. Rezervarea poate fi realizată online, iar anularea acesteia este gratuită. Toate aceste informații, alături de multe altele pot fi identificate pe site.

Contact:

+40 747 725 134

+40 744 673 954

[email protected].

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *