FOTO Cum s-a produs accidentul în care au murit trei tineri, cu un Maserati

Trei tineri au murit într-un accident înfiorător produs în județul Suceava. Un autoturism, în care se aflau trei tineri, s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe raza localității Poiana Stampei. Toți cei din mașină au rămas încarcerați, fiind în stare de inconștiență.Au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și a două echipaje SMURD (B2 + TIM), de la ISU Bistrița-Năsăud.

S-a lucrat zeci de minute pentru extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate, iar apoi, pentru resuscitarea lor. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, toți cei trei tineri au fost declarați decedați.

Moldovan Ionuț Mihai, de 30 de ani, din mun. Cluj Napoca, jud. Cluj, a condus autoturismul marca Maserati pe DN 17, loc. Poiana Stampei, din direcţia Vatra Dornei către Bistrița, iar când a ajuns la km 124, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei excesive și neadaptată, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile pe partea stângă. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, precum și a lui Peternel Alexandru, de 24 ani, din mun. Cluj Napoca, jud. Cluj și Bodea Bogdan, de 21 ani, din mun. Bistrița, jud. Bistrița Năsăud, pasageri în autoturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *