FC Botoșani a rămas fără un jucător. I s-a reziliat contractul

foto: gsp.ro

Hamidou Keyta (26 de ani, extremă stânga) a plecat de FC Botoșani, cu 3 runde înainte de finalul sezonului.

”Ne-am despărțit deja de el, am reziliat contractul și a plecat mai devreme din România”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, la Telekom Sport, înaintea partidei Academica Clinceni – FC Botoșani.

Keyta a fost unul dintre jucătorii-cheie de la Botoșani în actuala stagiune. Francezul a reușit 14 goluri în sezonul regulat, fiind al doilea cel mai bun marcator al Ligii 1, la egalitate cu Dennis Man și Malele, depășit doar de Florin Tănase (19).

În play-off, Keyta nu a mai marcat, însă a evoluat mult mai puțin. A fost titular într-o singură partidă, cu FCSB (1-2).

„Mi se termină contractul, după ce se termină campionatul vedem ce facem. Nu, nu prelungesc. Am stat 3 ani în România. Acum este timpul pentru mine să joc afară”, declara Hamidou Keyta în urmă cu o lună.

Hamidou Keyta a forțat plecarea de la Botoșani încă din iarna precedentă. A fugit din cantonament, a fost acuzat de Marius Croitoru că nu dă totul la antrenamente, dar în cele din urmă cele două tabere au făcut pace. Clubul moldovean avea nevoie de golurile lui, iar atacantul de meciuri, pentru a prinde un transfer important în vară.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *