Botoșănean infractor la 19 ani. I-a vândut unui bărbat o cutie cu nimicuri cu 500 lei

Un tânăr de 19 ani, din Știubieni, este cercetat de polițiștii piteșteni după o înșelăciune online produsă în urmă cu un an și jumătate. Botoșăneanul  a trimis un colet plin cu bunuri fără valoare unui cumpărător care plătise o consolă de jocuri.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Victima, un cumpărător de bună credinţă, a achitat un echipament electronic. Omul a rămas consternată când a constatat că în pachetul primit se aflau tot felul de nimicuri.

„Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 5 septembrie 2019, un tânăr de 19 ani, din comuna Ştiubieni, judeţul Botoşani, ar fi oferit spre vânzare, pe o platformă  online, bunuri electronice (o consolă de jocuri), trimiţând persoanei vătămate un colet în care se aflau un procesor de calculator defect şi alte bunuri fără valoare, pentru care a primit suma de 500 de lei”, precizează IPJ Argeş.

În timpul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat integral.

„Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere corespunzătoare”, mai precizează IPJ Argeş.

El este tânărul din Botoșani, care nu fuge de agricultură, ci dimpotrivă! Marius fură meserie și vrea să devină un agricultor de succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *