Locuințele a doi medici veterinari din Botoșani, răscolite de polițiști

Perchezițiile realizate, miercuri, de polițiștii botoșăneni la solicitarea autorităților italiene au vizat locuințele a doi medici veterinari și a unui cabinet veterinar din municipiul Botoșani. Aceștia sunt anchetați într-un dosar privind traficul ilicit de animale de companie.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean, perchezițiile au fost efectuate la persoane din municipiul Botoșani bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic ilicit de animale de companie, fals material comis de un funcționar public, fals materiale comis de persoană privată, uciderea animalelor, abuz de animale și exercitarea abuzivă a unei profesii.

”În urma activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă care interesează cauza, respectiv terminale mobile și cartele de telefonie mobilă, precum și mai multe înscrisuri. Întreaga documentație urmează a fi înaintată autorităților italiene, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *