FOTO Noi detalii despre accidentul de miercuri seară de la Botoșani. Două persoane adulte și un copil au ajuns la spital

Două persoane adulte și un copil au ajuns la spital în urma accidentului care a avut loc miercuri seară, în municipiul Botoșani. Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Niciunul dintre șoferii celor două mașini implicate nu era sub influența băuturilor alcoolice. Victimele rănite sunt toate trei din autoturismul VW, respectiv șoferul, o femeie de 30 de ani și un copilaș de un an și șapte luni.

Accidentul s-a produs pe strada Ion Pilat, intersecție cu strada Victoriei. În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din orașul Săveni, în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes, pe strada Ion Pilat, din direcția Calea Națională către strada Dragoș Vodă, ajuns în intersecția cu strada Victoriei, nu respectă semnificația culorii roșii a semaforului electric aflat în funcțiune, împrejurare în care intră în coliziune cu autoturismul marca VW condus de o tânără de 29 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Delia Nenișcu.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

FOTO Accident într-o intersecție din Botoșani! Două victime, în urma ciocnirii violente a două mașini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *