FOTO Tânăra din Botoșani, militar de carieră, din Componenta Operațională Aeriană ”General comandant-aviator Ermil Gheorghiu”

O tânără din Botoșani, militar de carieră, lucrează la Componenta Operațională Aeriană ”General comandant-aviator Ermil Gheorghiu”. Este vorba despre cpt. Anca Iordache, șef de birou în cadrul structurii personal. Colegii o descriu ca fiind o persoană responsabilă, amabilă și mereu dispusă să ajute atunci când este solicitată.

Încadrează această funcție în structura respectivă din anul 2017 și este un profesionist în domeniul său de activitate. De-a lungul carierei s-a specializat în domeniul resurselor umane trecând prin funcții specifice, dar și datorită experienței căpătate prin gestionarea altor domenii precum cel al comunicațiilor și informaticii.

Este militar de carieră, absolvent al Colegiul Militar Liceal ”Ștefan cel Mare”, Câmpulung Moldovenesc în anul 2005 și al Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu, în anul 2008.

Structura la care Anca activează a fost înființată în ianuarie 1979 pentru conducerea misiunilor Forţelor Apărării Antiaeriene, Punctul de Comandă Principal al Comandamentului Apărării Antiaeriene a Teritoriului care, începând cu anul 1982, şi-a desfăşurat activitatea pe locatia actuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *