Vaccinare drive-thru la Parcul de Agrement Cornișa, în weekend. Maraton de vaccinare la Dorohoi și Săveni

Direcția de Sănătate Publică Botoșani organizează, cu sprijinul Primăriei și al Prefecturii Botoșani, în acest weekend, un maraton drive-thru la Parcul de Agrement Cornișa. Botoșănenii vor fi imunizați cu vaccinul Pfizer, începând de vineri, 14 mai, de la ora 12.00 până la ora 20.00. Sâmbătă (15 mai) și duminică (16 mai), programul de vaccinare se va desfășura între orele 08.00-20.00. Facem precizarea că nu este necesară o programe. Pentru acest eveniment s-au pregătit 600 de doze de vaccin cu posibilitate de suplimentare, potrivit unui comunicat remis de Direcția de Sănătate Publică Botoșani
La Dorohoi, maratonul de vaccinare va fi organizat sâmbătă și duminică între orele 09.00-20.00, pe Pietonalul Grigore Ghica, fiind pregătite 300 de doze Pfizer, iar la Săveni, evenimentul va avea loc duminică între orele 09.00-15.00 în capătul Pietonalului 1 Decembrie, vizavi de Primărie, fiind pregătite 100 de doze Pfizer.
Cetățenii din municipiul Botoșani se pot vaccina fără programare și cu Astra Zeneca la Centrul din incinta Liceului Pedagogic. De asemenea, persoanele cu vârste de peste 60 de ani care doresc să se vaccineze și au documente de identitate valabile se vor putea prezenta direct la centrele de vaccinare din Dorohoi, Darabani, Săveni, Ștefănești, Flămînzi, Vorona, Bucecea, fără programare, pe tot parcursul intervalului orar de funcționare. Populația generală cu vârsta de până în 60 de ani care dorește să se vaccineze se va putea prezenta la centrele de vaccinare, după ora 14.00, fără programare, în vederea administrării dozelor de vaccin, în limita dozelor disponibile și a locurilor neocupate. Vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reunește experți la nivel european”, se mai precizează în informarea DSP Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com