FOTO O cafenea din Botoșani a amenajat „Cabina cu cărți” pentru a-și încuraja clienții să citească

Într-o lume trăită doar pe telefon sau laptop, o cafenea din Botoșani își îndeamnă clienții să găsească un alt mod de relaxare: cititul cărților. Și nu prin intermediul tehnologiei, ci în mod fizic, simțind fiecare filă în mână și mirosind paginile unor volume extrem de apreciate de critici. Astfel, cafeneaua La Barista a amenajat un colțișor cochet drept „Cabina cu cărți”.

Situat pe Pietonalul Unirii, locul arată ca o cabină telefonică din Londra, dar telefonul a fost înlocuit cu rafturi pe care sunt zeci de cărți. Clienții cafenelei își pot savura cafeaua, pierzându-se între paginile unor cărți care merită citite.

Ideea i-a venit proprietarului Ciprian Rotariu după ce a observat că mulți dintre clienții care se bucurau de aroma cafelei singuri petreceau timpul pe telefon și s-a gândit că dacă ar avea cărțile la îndemână în acele momente le-ar răsfoi cu drag. Lucru care s-a și întâmplat pentru că mare parte dintre cei care trec pragul cafenelei aruncă un ochi și printre volumele de la „Cabina cu cărți”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *