Începe vaccinarea anti COVID prin cabinetele medicilor de familie. 200 de doze de vaccin Johnson & Johnson au ajuns la Botoșani

Săptămâna aceasta va începe vaccinarea anti COVID și prin cabinetele medicilor de familie. Anunțul a fost făcut de directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani, medicul Monica Adăscăliței, care a precizat că la nivelul județului Botoșani au fost aduse 200 de doze de vaccin Johnson & Johnson.

Avem solicitări de la medicii de familie chiar pentru Johnson, vor vaccina și cu Pfizer, în funcție de ce solicitări vom avea de la dumnealor. Noi îi vom sprijin din punct de vedere al vaccinului și al materialelor necesare. La nivel național s-a discutat ca în aceste cabinete persoanele să se vaccienze doar cu Johnson și cu AstraZeneca ori cu Moderna, pentru ca și perioadă de valabilitate, aceste vaccinuri sunt mai ușor de stocat la medicii de familie”, a precizat Adăscăliței.

La nivelul județului Botoșani, 42 de medici de familie și-au dat acceptul de a participa la campania de vaccinare anti COVID 19.

Lista medicilor de familie din Botoșani care vor administra vaccinuri anti- COVID-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *