Spitalul Județean a scos la concurs 14 posturi de medici specialiști. Vezi pe ce secții!

spitalul judetean de urgenta mavromati , stiri, botosaniSpitalul Județean ”Mabvromati” a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi de medici, după ce la concursurile anterioare nu s-au prezntat candidați. Este vorba de doi medici la Unitatea de Primiri Urgențe, un medic la Compartimentul diabet zaharat, două posturi la ATI, dar și un medic de specialitatea Boli infecțioase la Serviciul pentru Supraveghere, prevenire și limitarea infecțiilor.

De asemenea, au mai fost scoase la concurs două posturi de medic medicină internă pentru secția Săveni, un post de medic pediatru tot la Secția Săveni, un post de medic specialist în specialitatea gastroenterologie, două posturi de medic în radiologie și imagistică pentru Laboratorul de radiologie, un post de medic neonatolog pentru Maternitatea Botoșani, precum și un post de medic în specialitatea neurochirurgie. La concurs se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialiști sau primari confirmați în specialitate, dar și rezidenți aflați în ultimul an de pregătire.

Înscrierile la concurs se fac până pe 15 mai, iar rezultatele verificării dosarelor se vor afișa pe 26 mai. Concursul va avea o probă scrisă și una practică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *