Victorie senzațională pentru FC Botoșani la Craiova, un meci cu trei jucători eliminați

FC Botoşani a obţinut o victorie extrem de importantă în deplasarea de duminică de la Craiova, din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii 1. Formaţia lui Marius Croitoru a obţinut victoria cu 3-2 (2-1), într-un meci foarte dur în care trei jucători a fost eliminaţi şi alţi nouă au primit cartonaşe galbene.

Botoşaniul a deschis scorul în minutul 9 prin Al Mawas, iar Nistor a egalat în minutul 25 dintr-un penalty, acordat pentru un fault în suprafaţa de pedeapsă. Botoşaniul a preluat din nou conducerea printr-un gol înscris în al treilea minut al prelungirilor primei reprize marcat de Chindriş, care a reluat cu capul în plasă după un corner de pe partea dreaptă.

Ulterior, Ivan a egalat în minutul 57 printr-un gol cu capul, însă victoria Botoşaniului a fost obţinută graţie unui gol super înscris de Papa în minutul 87.

În acest meci au fost eliminaţi Ţigănaşu de la FC Botoşani, pentru două cartonaşe galbene, al doilea luat în minutul 37. De la oaspeţi au părăsit terenul prin eliminare Vătăjelu (minutul 45+1, două cartonașe galbene) şi Bancu (minutul 83), acesta primind roșu direct) pentru un fault dur asupra lui Florescu şi un cap în gigură lui Rodriguez.

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Bălașa, M. Costantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Cîmpanu, Cicâldău, Baiaram – Ivan. Au mai jucat: Acka, Căpățînă, Screciu, Ofosu și Tudorie. Antr: Marinos Ouzounidis

FC Botoșani: Hankic – Braun, Chindriș, Meleke, Țigănașu – Florescu, Rodriguez, Ongenda – Tîrcoveanu, Caia, Al Mawas. Au mai jucat: Patache, Șeroni, Papa, Fili şi M. Roman. Antr: Marius Croitoru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *