FOTO! Pompierii botoșăneni, chemați să salveze un câine blocat în mâl. Salvatorii au mers pe jos mai bine de un kilometru și jumătate

Un câine a fost salvat, duminică după-amiază, de pompierii dorohoieni după ce a rămas blocat în mâl, în apropiere de municipiul Dorohoi, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.
Potrivit sursei citate, un localnic care se plimba cu familia pe malul iazului Polonic, unde nu mai există apă deoarece urmează să se efectueze lucrări, a observat chinul patrupedului de a se elibera și a solicitat sprijinul salvatorilor.
Ceea ce părea o operațiune de salvare simplă, s-a transformat într-o misiune riscantă deoarece stratul de mâl măsura peste doi metri și orice pas greșit putea pune în pericol viața pompierilor. După ce au mers pe jos mai bine de un kilometru și jumătate, salvatorii s-au folosit de câteva scânduri pentru a putea ajunge la cățel și au reușit să îl aducă într-un loc sigur. Și pentru că era plin de mâl, pompierii l-au și curățat. Nimeni nu știe cum a ajuns în acea zonă și nici  cât timp a stat în mâl”, a precizat Dorina Lupu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *