Polițista din Botoșani, care a salvat viața unei fetițe de trei ani: Când am luat-o în brațe mi-au lăcrimat imediat ochii, de parcă era copilul meu

Polițista din Botoșani, care a salvat viața unui copil de trei ani, este dată drept exemplu de Ministerul Afacerilor Interne. Iulia Froicu, din cadrul Biroului de Ordine Publică, Poliția municipiului Botoșani, a convins un bărbat să renunțe la planul său de a ucide o fetiță de patru ani.  Încadrată în anul 2018, Iulia s-a remarcat încă de la început, fiind spaima traficanților de stupefiante din Botoșani.

La doar 21 de ani a fost decorată cu Emblema de Onoare, cea mai înaltă distincție din Poliția Română, pentru faptul că i-a salvat viața unui bărbat. Câteva luni mai târziu a golit încărcătorul pistolului după o mașină burdușită cu țigări de contrabandă.

Sâmbătă, un apel la 112  anunța că un bărbat s-a încuiat în casă și amenință că va omorî cu cuțitul o fetiță de doar 4 ani dacă va încerca cineva să intre în apartament. Iulia a negociat 15 minute cu cel care amenința că va ucide fetița și a reușit într-un final să-l convingă să predea copila polițiștilor, după care a fost încătușat. Fetița este în siguranță și a ajuns în grija mamei.

„-Când am luat-o în brațe mi-au lăcrimat imediat ochii, de parcă era copilul meu! În momentul în care i-am dat mamei fetița, am simțit în ochii acestia o bucurie pe care nu o pot exprima!, a spus Iulia.

Polițistul zilei! O tânără polițistă din Botoșani a convins un individ să renunțe la planul său de a ucide o fetiță de patru ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *