FOTO & VIDEO! Un bărbat a pus pe jar organele de ordine din Botoșani, după ce a amenințat că se sinucide, cu copilul lângă el. Mascați, jandarmi și pompieri, la fața locului

Un bărbat de 36 de ani a pus pe drumuri organele de ordine, dupa ce a amenintat ca se sinucide. Incidentul a avut loc sâmbătă, într-un cartier din municipiul Botoșani, unde au fost direcționate mai multe echipaje și poliție, jandarmi, pompieri și cadre medicale.

Bărbatul a lipsit o noapte de acasă, iar când s-a întors la domiciliu, unde locuia cu soția și soacra, a început un scandal monstru, reprosându-le celor două că nu-i place mâncarea. A lovit-o pe bătrână, după care aceasta și fiica sa au reușit să scape din mâna agresorului și să fugă din apartament. Nu au reușit să îl ia și pe copilul de trei ani și jumătate, acesta rămânând lângă tatăl său, care a amenințat că își taie gâtul cu un cuțit.

Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, a declarat că inițial bărbatul a cooperat cu polițiștii de la ordine publică, după care cu un  negociator din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. După aproximativ o oră, acesta a ieșit din casă.

Prin apel 112 am fost sesizați de către o femeie din municipiul Botoşani, că soţul său provoacă scandal la domiciliu şi că ar fi rămas în interiorul locuinţei cu minorul de trei ani şi jumătate. Femeia a mai spus că bărbatul le-ar fi agresat atât pe ea, cât şi pe mama sa. Mai multe echipaje de poliţie au fost direcţionate la faţa locului, iar în prima fază a negocierii bărbatul a predat copilul pe geamul locuinţei, întrucât aceasta se afla la parter”, a declarat Delia Nenişcu. Acțiunea a fost coordonată de adjunctul șefului IPJ Botoșani. Cătălin Ilașcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *