FOTO S-a deschis cea mai mare terasă din municipiul Botoșani

Cea mai mare terasă din municipiul Botoșani s-a deschis, recent, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor. Kafeteque Garden se întinde pe o suprafață de peste 500 de metri pătrați și dispune de o capacitate de 200 de locuri.

Investiția se ridică la peste 100.000 de euro și constă nu doar în construcția terasei, ci și în reabilitarea întregii esplanade de la Sindicat. Aceasta este cea de-a doua locație pe care Kafeteque o deschide la Botoșani, după cea de la parterul mall-ului.

„A fost o investiție mare, dar a meritat. Am beneficiat de sprijinul directorului de la Casa Sindicatelor, dar și de înțelegerea autorităților locale, în special din partea Primăriei, care a reacționat prompt la cererea noastră de autorizare”, a declarat administratorul Kafeteque, Daniel Matei.

Terasa situată ultracentral dispune de spații de joacă pentru copiii care îi însoțesc pe adulții care stau la masă. Accesul la toboganul gonflabil și o trambulină este gratuit.

2 thoughts on “FOTO S-a deschis cea mai mare terasă din municipiul Botoșani

  1. In fata CASEI DE CULTURA, terasa… La demisol, crasma, in lateral crasma… CULTURA. BRAVO primarului! Asta da realizare!

  2. Total de acord cu Mimi.Vai și amar de relația arhitecturii și culturii cu orașul.Acel semn Kafeteque Gardern pus acolo în față în relație directă cu trecătorii, mai mare decât Casa de cultură a Sindicatelor, denotă o lipsă de respect teribilă fața de instituție. Chiar pe youtube este un video în care turiști vin la Botoșani și în video zic cam așa, dacă îmi aduc bine aminte : Unde suntem ?La Kafeteque Garden.Ia să vedem ce este aici…Da, frumos bla bla. Și continuă videoul, astfel că deși s-au așezat pe terasă la masă, nu remarcă instituția de la câțiva metri din fața lor…. după ce pleacă la fel, nimic nu zic.Deci cultura devine invizbilă.De afișul cu pensiunea Bianca nu mai spun….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *