Primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei: M-am gândit să-mi depun mandatul…

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că s-a gândit să-și depună mandatul după ce s-a trezit că Primăria a fost somată să plătească datorii de 100 milioane lei din cauza fostei societăți Termica. Primarul a spus că datoria uriașă pe care trebuie să o achite municipalitatea va pune în pericol funcționarea și dezvoltarea municipiului Botoșani în următorii ani, implicit proiectele cu finanțare europeană.

În moment de cumpănă, m-am gândit. dar am și obligația și datoria să găsesc soluții și să repar lucrurile pe care le-a lăsat domnul Flutur și pe care le voi mai descoperi. Există și subiectul apartamentelor din Centrul istoric, unde trebuie să găsesc o soluție, pentru că am promis oamenilor că voi reda centrul istoric botoșănenilor. Am promis și alte aspecte care sunt puse sub semnul întrebării de această executare silită. Recunos că m-am gândit (nr. la depunerea mandatului), dar nu am un răspuns. Mai degrabă caut soluții pentru această problemă”, a spus Cosmin Andrei.

2 thoughts on “Primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei: M-am gândit să-mi depun mandatul…

  1. In primul rând Primăria trebuie să se constituie un parte procesuală împotriva celor care au scindat vechea Termica – maestrul de ceremonii fiind Flutur – prin nepreluarea unui procent legal al datoriilor la noua societate( așa cum spune legea); în al doilea rând, s-a dovedit că forța juridică a UAT a fost minusculă în instanță, de vreme ce un administrator a obținut ce a vrut el; în al treilea rând, administrația publică a Botoșaniului nu a fost în stare să demonstreze judecătorului că unele active solicitate de către administratorul lichidator făceau parte din domeniul public care nu pot fi înstrăinate( ex. punctele termice).

  2. Toti ati fost partasi. In ultimii 8 ani PSD a avut majoritate in Consiliul Local. Toti reprezentantii partidelor au avut dezinteres fata de gospodarirea fondurilor publice si acum s-a ajuns la fundului sacului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *