Branșarea Spitalului Municipal de Boli Cronice și Îngrijiri Paliative la utilități, grăbită. Anunțul primarului municipiului Botoșani

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că în maxim o săptămână ar trebui închisă licitația privind realizarea utilităților la Spitalul Municipal de Boli Cronice și Îngrijiri Paliative, dacă vor exista firme interesate și nu vor fi contestații. Acesta a precizat că în cazul în care licitația va fi adjudecată, se vor grăbi lucrările, astfel încât unitatea spitalicească să devină funcțională.

S-au cerut o serie de clarificări la licitația care este în desfășurare, iar dacă nu sunt aspecte care să țină de contestații sau lipsa de interes a agenților economici, într-o săptămână închidem licitația și intrăm în evaluare pentru utilitățile care se referă la alimentare cu apă, agent termic și canalizare. Branșamentul este realizat, iar ca și orizont de timp pentu aceste lucrări avem șase luni , dar dorim să le finalizăm în trei”, a precizat Cosmin Andrei.

Valoarea totală a acestui proiect este de 15,6 milioane de lei, din fondurile Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *