Angajații APIA Botoșani vor lucra două săptămâni la rând în zilele de sâmbătă și duminică

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botosani anunță că personalul instituției va lucra și în zilele de sâmbătă și duminică din datele de 8 și 9 mai și respectiv 15 și 16 mai, în vederea primirii cererilor unice de plată aferente campaniei 2021. Potrivit unui comunicat remis de APIA, primăriile din județ care eliberează adeverințele necesare pentru depunerea cererilor unice de plată pot transmite aceste documente către APIA CJ Botoșani, în format electronic, în zilele mai sus menționate.

De asemenea, fermierii pot trimite prin mijloace electronice, către Centrul Judetean Botosani/ centrele localede care aparțin,documentele care se atașează la dosarul Cererii unice de plată(copie CI/BI/pașaport/certificatul de înregistrare la ONRC/certificatul de înregistrare fiscală, dovadă cont bancar activ). Completarea Cererilor unice de plată se realizează pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesând link-ul aplicației IPA-Online http://lpis.apia.org.ro.

La fel ca în fiecare an, APIA va fi alături de fermieri până la finalul Campaniei și va acorda tot sprijinul necesar pentru încheierea cu succes a acesteia și pentru accesarea fondurilor europene și de la bugetul de stat. Data limită de depunere a Cererilor Unice de Plată în acest an este 17mai 2021, se mai arată în informarea APIA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com