VIDEO Șocant! Animale găsite spânzurate într-o pădure din Botoșani. Poliția animalelor a demarat o anchetă

Mai multe animale au fost găsite spânzurate într-o pădure din județul Botoșani. Poliția Animalelor a demarat o anchetă după ce imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare de un ONG. Animalele au fost găsite spânzurate sau decapitate într-o pădure din apropierea satului Ionășeni, din comuna Trușești.

„Apel urgent catre asociatiile din zona Botosani! Cine poate merge in zona pentru a chema autoritatile, doamna este in stare de soc, s-a intunecat si nu mai poate sta in padure singura. Județul Botosani,comuna Trusesti,sat Ionaseni. Mesaj primit in pagina- „Ajutorrrr. La noi,pădurea groazei.Patru la număr deocamdată, spanzurati sau decapitati,trei in același loc. Sunt in stare de șoc,unul cred ca este cățelul meu pierdut inainte de Crăciun,nu stiu cum sa procedez,am nevoie de sfaturi. Nu stiu cat mai rezist psihic,tremur toată!!!„, este mesajul transmis de Asociația Pentru Protecția Animalelor KOLA KARIOLA.
VEZI AICI VIDEO ȘOCANT!

Poliția Animalelor a mers la locul respectiv, miercuri seară, și a demarat o serie de cercetări după ce oamenii legii au ridicat o serie de probe. Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, se caută autorii faptelor pentru tragerea lor la răspundere.

One thought on “VIDEO Șocant! Animale găsite spânzurate într-o pădure din Botoșani. Poliția animalelor a demarat o anchetă

  1. Sa speram ca soarta va razbuna aceste animale, prin copiii criminalilor care au facut asta !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *