Un tânăr din Botoșani s-a ales cu dosar penal după o plimbare cu un Audi

Un tânăr de 22 de ani s-a ales cu dosar penal după o plimbare cu un autoturism Audi. El este cercetat de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Darabani după ce a fost depistat în trafic, la volan, deşi nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Botoșăneanul a fost oprit pentru control la data de 5 mai, pe raza localității Darabani. M.C. circula cu  un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în România.

„Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, conducătorul auto a declarat că nu deţine asupra sa niciun document, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma verificărilor efectuate, colegii noştri au constatat că tânărul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, susțin reprezentanții Poliției de Frontieră.

Un nou caz șocant la Botoșani! O femeie și-a înjunghiat soțul în abdomen. Ce i-ar fi reproșat acesta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *