Vești noi pentru persoanele care vor să se căsătorească în acest an. Cum se vor organiza nunțile în România

Nunțile vor putea fi reluate, însă mirii vor fi nevoiți să respecte anumite reguli stricte pentru a putea organiza evenimentul.  Foarte mulți tineri au fost nevoiți să mai așteptă până să își organizeze nunta din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Acum, peste 200.000 de cupluri așteaptă momentul cel mare.

Odată cu data de 1 iunie și cu relaxarea măsurilor, nunților vor putea fi organizate, însă cu respectarea anumitor reguli stricte. Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților a oferit o serie de declarații în acest sens.

Potrivit acestuia, se așteaptă încă confirmarea premierului pentru ca pregătirile pentru nunți să poată începe. El a mai adăugat că ar putea exista criterii precum vaccinarea, sau impunerea unui test de anticorpi sa a unui test negativ de COVID.

Mirii și invitații vor fi testați anti-COVID înainte de eveniment

„Propunerea industriei a fost să avem aceste evenimente încă din 15 mai. Sperăm că ceea ce premierul a spus, să se confirme de la 1 iunie, pentru cei care s-au vaccinat, pentru cei care au trecut prin boală și pentru cei care sunt dispuși să își facă teste.”, spune Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților, la Antena3.

El a mai menționat faptul că organizatorii din domeniul nunților sunt pregătiți inclusiv să se ocupe de testarea invitaților care vor intra la eveniment. Alin Caraman susține că 200.000 de cupluri așteaptă cu nerăbdare să facă nunta și sunt deschiși la orice fel de condiții pentru a putea organiza marele eveniment, deci introducerea unui test COVID nu este neapărat un impediement.

„Organizatorii din domeniul nunților suntem deschiși să ne ocupăm de aceste teste chiar la intrarea în cadrul evenimentului. Asociația este foarte implicată în ținerea cursului cu mirii care au în acest sezon programată nuntă. Vorbim de 200 de mii de cupluri care așteaptă să își facă nuntă și care sunt foarte deschiși să aibă nuntă în aceste condiții.”, a mai precizat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *