Prefectul Dan Nechifor, de Ziua Internațională a Pompierilor: Sunt salvatorii din linia I, sunt cei pe care ne bazăm în cele mai dificile momente, cei care știu că fiecare secundă poate însemna vieți

Comunitatea internaţională celebrează anual, la 4 mai, Ziua internaţională a pompierilor, cu scopul de a recunoaşte şi onora sacrificiile pe care pompierii le fac zi de zi pentru comunităţile lor. Prefectul Dan Nechifor a transmis, marți, un mesaj adresat celor care își riscă viața pentru a-și salva semenii.

Pompierii sunt salvatorii din linia I, sunt cei pe care ne bazăm în cele mai dificile momente, cei care știu că fiecare secundă poate însemna vieți. Pompierii au rămas arma din cadrul Ministerului de Interne cu cea mai mare încredere în rândul populației, sunt cei ce își riscă ce au mai scump pentru salvarea tuturor celor aflați în necaz. Nu le putem  mulțumi întotdeauna, sau chiar niciodată așa cum se cuvine, de aceea astăzi, de Ziua Internațională a Pompierilor să ne îndreptăm gândurile către ei și să le urăm sănătate, bucurii alături de cei dragi, multă energie și putere pentru a-și continua misiunea la care s-au angajat. La Mulți Ani tuturor pompierilor și celorlalți colegi din structurile pentru situații de urgență! Cât mai liniștiți și lipsiți de evenimente nedorite.”, este mesajul prefectului Dan Nechifor cu ocazia Zilei Internaționale a Pompierilor.

Ziua Pompierilor din România este sărbătorită la data de 13 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com