Autorul accidentului mortal de la Cristești, lăsat în libertate. Cine a luat această decizie!

Tânărul de 28 de ani care a produs accidentul mortal de sâmbătă de la Cristești a scăpat de arestul preventiv. Deși a fost reținut de polițiștii de circulație pentru 24 de ore, botoșăneanul care a lovit cu mașina un biciclist și apoi a părăsit locul accidentului a fost lăsat în libertate, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani nu și-au însușit propunerea de arestare preventivă.

Vă reamintim că un bărbat de 61 de ani, care mergea la cimitir să aprindă lumânări la mormintele celor dragi, a murit, după ce a fost lovit de o mașină. Botoșăneanul mergea pe bicicletă pe drumul care leagă localităţile Cristeşti și Oneaga, fiind lovit în plin de un VW Passat condus de un tânăr de 28 de ani din Oneaga.

Șoferul a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale, după care a fugit de la fața locului. O ambulanță a ajuns la fața locului și au găsit victima în stop cardio respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

 

FOTO Șoferul care a produs accidentul mortal de la Botoșani, reținut de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *