S-a întâmplat la Botoșani. O femeie s-a pus în pat să se odihnească, dar s-a trezit cu un bărbat peste ea. Violatorul a fost prins

O femeie din Botoșani a trăit, în Sâmbăta Mare, scene de coșmar, după ce, la scurt timp după ce s-a întins în pat pentru a se odihni, s-a trezit cu un bărbat peste ea. Botoșăneanca de 53 de ani era singură în locuința sa din Știubieni, iar sâmbătă după-amiază a mers în camera de zi, unde s-a întins pe pat cu scopul de a se odihni.

La un moment dat, peste ea a dat năvală un bărbat de 62 de ani, din aceeași localitate, pe care îl cunoștea. O vecină de peste drum a observat când bărbatul a intrat în casă. Aceasta a sunat la o altă vecină, care a intrat în casă și l-a găsit pe bărbat în momentul în care încerca să o violeze pe proprietara casei.

Fiica victimei a sunat la 112, iar polițiștii au reușit să îl identifice în scurt timp pe autor. Iulian Grosu a fost reținut pentru 24 de ore, iar duminică Judecătoria Botioșani a emis un mandat de arestare preventivă pe numele său, sub acuzația de tentativă de viol și violare de domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *