FOTO Panică într-un apartament din municipiul Botoșani. Pompierii au intervenit de urgență

Pompierii botoșăneni au intervenit, duminică după-amiază, în prima zi de Paște, după ce dintr-un apartament situat la primul etaj al unui bloc de pe strada Sucevei ieșea un fum dens. Ei au fost alertați de teama unui incendiu care ar putea afecta apartamentul și s-ar putea extinde și la vecini.

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pentru degajarea fumului și au constatat că totul a fost produs de o lumânare uitată aprinsă. Nu au fost înregistrate alte pagube materiale și nici nu a fost vreo persoană intoxicată cu fum.

„A lăsat câte o lumânare aprinsă în dormitor, bucătărie și sufragerie și a plecat de acasă. În lipsă, lumânarea așezată pe o comodă din dormitor a aprins câteva jucării din apropiere și un televizor. Fumul dens a alertat vecinii care, după ce au bătut la ușă fără să primească răspuns, au cerut sprijinul pompierilor. S-a întâmplat în această seară, într-un apartament de la etajul I al unui bloc de pe strada Sucevei din municipiul Botoșani. La fața locului au ajuns trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială cu apă și spumă, una de descarcerare și o ambulanță SMURD. Pentru a intra în apartament, pompierii au fost nevoiți să forțeze ușa de la intrare. Incendiul a fost stins înainte să se extindă la bunurile din toate camerele. Locatarii scării nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și nu s-a impus evacuarea acestora”, susțin reprezentanții ISU Botoșani.

FOTO Scandal în prima zi de Paște la Botoșani! Un bărbat a spart un geam, apoi și-a dat foc la casă după o ceartă cu soția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *