Cuplu din Hunedoara acuzat de vecini că făcea amor prea gălăgios. Și la Botoșani a fost un caz asemănător

Un afiş lipit la intrarea în scara unui bloc a devenit viral pe Internet. În mesajul semnat „vecinii din această scară” unui locatar i-a fost atrasă atenţia public asupra deranjului pe care îl cauzează celorlalţi vecini de bloc, în nopţile când face sex cu partenera de viaţă, la Hunedoara, potrivit Adevărul.

„Noi, vecinii din această scară, te rugăm: Atunci când faci sex cu partenera dumitale, nu trezi tot blocul! Toată lumea face sex, dar fiecare dintre noi are o limită a decenţei şi a bunului simţ, astfel încât să nu cunoască tot blocul cu maximă precizie cât durează şi când se desfăşoară o astfel de activitate. Credem că nu suntem animale, căci altfel nu ne-am mai jena deloc sau ne-am apuca să facem sex în stradă sau în scara blocului”, se arată în afişul devenit viral pe Internet.

Nici partenera de viaţă a locatarului nu a fost cruţată de atenţionările vecinilor. „Iar zbieretele damei pe care o foloseşti pentru această activitate sunt de-a dreptul iritante şi groteşti. E cel puţin penibilă şi vulgară, dar şi o actriţă slabă. Este oare atentă la ce se întâmplă cu ea şi în jurul ei sau suferă de ADHD (n.r.: Tulburarea de deficit de atenţie şi hiperactivitate). Dumitale îţi place cum nechează? E deranjant să se trezească cineva la ora trei dimineaţa cu aceste urlete barbare şi sinistre. Dumitale ţi-ar plăcea să fii trezit frecvent, la trei dimineaţa, cu aceste sunete grobiene?”, se arată în afiş.

Cuplul gălăgios a fost ameninţat, în final, cu reclamaţii la Poliţie.

„Prin urmare, apelăm la bunul tău simţ şi te rugăm să te comporţi civilizat, aşa cum şi noi ne vedem de viaţă fără a-i deranja pe cei din jur, inclusiv pe dumitale. Dacă nu doreşti să fii corect, vei vea ocazia ca de fiecare dată să şe explici şi poliţiştilor cum o faci şi ce poziţii îţi plac cel mai mult”, încheie grupul de vecini.

Un caz asemănător s-a înregistrat și la Botoșani.

Un cuplu de botoșăneni care locuia cu chirie într-un bloc de pe strada Pacea și-au scos vecinii din sărite din cauza zgomotelor care se aud din apartamentul lor. Nu de puține ori locatarii din blocul respectiv nu au reușit să doarmă fie din cauza certurilor dintre cei doi, fie din cauza zgomotelor din timpul partidelor de sex.

Sătui până peste cap de deranjul pe care îl produc cei doi, unul dintre vecini a decis să ia măsuri și le-a lăsat în ușă „iubăreților” un mesaj.

Dacă mai deranjați vecinii după ora 21.00, chemăm Poliția și anunțăm și proprietarul. Ce faceți noaptea că ați trezit toată scara plus în scara vecină. Aveți reclamații de la ambele scări”, scria în bilețel.

Și-au scos vecinii din sărite cu zgomotele din timpul partidelor de sex. Ce mesaj au primit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com