FOTO & VIDEO Accident cu trei mașini produs de un șofer din Botoșani. O tânără a fost rănită

Foto: Bistriteanul

Un tânăr de 21 de ani din Botoșani a produs un accident cu trei mașini pe DN17, în Unirea,  județul Bistrița Năsăud. accidentul a avut loc vineri seară, iar o tânără a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Botoșăneanul se îndrepta spre Vatra Dornei când a lovit un alt autoturism. Acesta era condus de un bărbat de 61 de ani din Livezile. La scurt timp după, autoturismul condus de botoșănean a fost lovit de o șoferiță de 35 de ani din Ilva Mică. În urma accidentului, șoferița de 35 de ani a fost rănită, având nevoie de îngrijiri medicale.

„Cei trei șoferi implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul a fost deviat pe o stradă paralelă, carosabilul fiind blocat timp de aproximativ 15-20 minute în vederea evacuării victimei. Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să stabilească cu exactitate cauzele și modul de producere a evenimentului.”, precizează Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, potrivit Bistrițeanul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *