Sfârșit cumplit pentru un bărbat în Săptămâna Patimilor! A murit ars de viu

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din județul Suceava, în Săptămâna Patimilor. A murit ars de viu în propria casă. Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la o casă de locuit, în satul Mihoveni, comuna Șcheia.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul casei, în hol și într-o cameră de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la o magazie de materiale. După localizarea flăcărilor, pompierii au pătruns în interiorul casei, unde au găsit trupul neînsuflețit al proprietarului, un bărbat în vârstă de 51 de ani.

Au ars: acoperișul casei, holul și camera de locuit, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost  jarul provenit de la o țigară (fumatul în locuri nepermise). Incendiul a fost lichidat la ora 1:05, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și magazia de materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com